Volg het laatste bouwnieuws van AKOR

26 oktober 2021
Posted in Nieuws
26 oktober 2021 Six Sustay

Volg het laatste bouwnieuws van AKOR

Naar verwachting gaat bouwbedrijf AKOR in het voorjaar van 2022 aan de slag met sloopwerkzaamheden, t.b.v. de bouw van De Geus. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Om dit mogelijk te maken wordt nu de Stationsweg verlegd. Zodra deze werkzaamheden klaar zijn, gaat AKOR aan de slag met de inrichting van de bouwplaats. Op het Morssingelterrein wordt dan ruimte gemaakt voor de bouwketen en de torenkraan. Aan de voorzijde van het bouwterrein wordt ruimte gemaakt voor de toekomstige fietskelder die daar gebouwd wordt. De totale bouwtijd bedraagt ongeveer 3 jaar.

Op de hoogte blijven of vragen?

Wil je automatisch op de hoogte blijven over de bouwwerkzaamheden en de planning van de bouw? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de bouw door een mail te sturen naar contact@bouwaandegeus.nl. Ook als je vragen hebt over de bouw kun je een mail sturen naar contact@bouwaandegeus.nl.

Er is tevens een aparte website van Akor (& partners) waar alles te volgen is over de bouw: BOUW AAN DE GEUS.

, , ,