Bouwnieuws april 2022

14 april 2022
Posted in Nieuws
14 april 2022 Six Sustay

Bouwnieuws april 2022

Bouwbedrijf AKOR houdt alle geïnteresseerden en betrokkenen graag op de hoogte van het laatste bouwnieuws rondom De Geus. In deze editie onder andere nieuws over de werkzaamheden die de komende periode worden uitgevoerd aan het Morssingelterrein door Dura Vermeer (in opdracht van de gemeente Leiden) en over de laatste stand van zaken rondom de planning van de bouw aan de Geus. Omdat de afstemming en organisatie met diverse partijen meer tijd in beslag neemt dan gedacht, is de planning nogmaals opgeschoven. De verwachting is dat men op zijn vroegst in september/oktober aan de slag kan met de sloopwerkzaamheden.

Lees hier de volledige nieuwsbrief van april:

LEES HIER DE NIEUWSBRIEF APRIL 2022 [PDF]

Op de hoogte blijven of vragen?

Wil je automatisch op de hoogte blijven over de bouwwerkzaamheden en de planning van de bouw? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de bouw door een mail te sturen naar contact@bouwaandegeus.nl. Ook als je vragen hebt over de bouw kun je een mail sturen naar contact@bouwaandegeus.nl.

, , , ,