Bouwnieuws juli 2022

15 juli 2022
Posted in Nieuws
15 juli 2022 Six Sustay

Bouwnieuws juli 2022

Bouwbedrijf AKOR houdt alle geïnteresseerden en betrokkenen graag op de hoogte van het laatste bouwnieuws rondom De Geus. In deze editie onder andere nieuws over de planning en de werkzaamheden die de komende periode worden uitgevoerd, denk hierbij aan het afzetten van het terrein. Tevens wordt er 13 september een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd!

Lees hier de volledige nieuwsbrief van juli:

LEES HIER DE NIEUWSBRIEF JULI 2022 [PDF]

Op de hoogte blijven of vragen?

Wil je automatisch op de hoogte blijven over de bouwwerkzaamheden en de planning van de bouw? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de bouw door een mail te sturen naar contact@bouwaandegeus.nl. Ook als je vragen hebt over de bouw kun je een mail sturen naar contact@bouwaandegeus.nl.

, , , ,