Bouwnieuws augustus 2022

30 augustus 2022
Posted in Nieuws
30 augustus 2022 Six Sustay

Bouwnieuws augustus 2022

Bouwbedrijf AKOR houdt alle geïnteresseerden en betrokkenen graag op de hoogte van het laatste bouwnieuws rondom De Geus. In deze editie onder andere het laatste nieuws over de planning en de werkzaamheden die de komende periode worden uitgevoerd. Daarnaast vindt er 13 september een kennismakingsbijeenkomst plaats tussen 17:00 en 20:00 uur. Alle details zijn in de pdf te vinden. ***UPDATE: NIEUWE LOCATIE 13/9 -> IBIS HOTEL!***

Lees hier de volledige nieuwsbrief van augustus (inclusief uitnodiging / details kennismakingsbijeenkomst):

LEES HIER DE NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2022 [PDF]

Op de hoogte blijven of vragen?

Wil je automatisch op de hoogte blijven over de bouwwerkzaamheden en de planning van de bouw? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de bouw door een mail te sturen naar contact@bouwaandegeus.nl. Ook als je vragen hebt over de bouw kun je een mail sturen naar contact@bouwaandegeus.nl.

Vanaf heden is er ook een aparte bouwwebsite van Akor: www.bouwaandegeus.nl

, , , , ,