Nieuwe locatie bijeenkomst 13 september: IBIS Hotel

8 september 2022
Posted in Nieuws
8 september 2022 Six Sustay

Nieuwe locatie bijeenkomst 13 september: IBIS Hotel

Bouwbedrijf AKOR houdt alle geïnteresseerden en betrokkenen graag op de hoogte van het laatste bouwnieuws rondom De Geus. Dat doen ze onder andere door op 13 september een inloopbijeenkomst te organiseren tussen 17:00 en 20:00 uur. Let op: de locatie is gewijzigd naar IBIS Hotel, Stationsplein 240-242. 

De bijeenkomst zou in eerste instantie plaatvinden op de projectlocatie, in het pand waar Het Kap Perron zat (Stationsweg 36). Ter hoogte van deze locatie worden er nu werkzaamheden in de openbare ruimte uitgevoerd (de hele straat ligt open). Omdat het niet mogelijk blijkt om de locatie op een veilige manier te betreden, is de bijeenkomst verplaatst naar het IBIS hotel, iets verderop aan het Stationsplein 240-242. Akor hoopt op begrip.

Voor de organisatie van de bijeenkomst is het fijn als geïnteresseerden zich van tevoren aanmelden door een e-mail te sturen naar contact@bouwaandegeus.nl. Als er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, stuur dan gerust een bericht naar dit zelfde email adres.

Bouwbedrijf AKOR verwelkomt iedereen graag a.s. dinsdag 13 september tussen 17.00 en 20.00 uur in het IBIS hotel!

/ / /

Over de bijeenkomst

Op dinsdag 13 september tussen 17.00 en 20.00 uur organiseert AKOR een kennismakingsbijeenkomst met het bouwteam voor de buurt in het IBIS Hotel. Tijdens de bijeenkomst vertellen zij meer over de werkzaamheden, de monitoring van de werkzaamheden en de planning van de bouw op hoofdlijnen. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Naast het bouwteam zijn er experts aanwezig om meer te vertellen over de monitoring van de werkzaamheden en vragen hierover te beantwoorden. Ook is de gemeente aanwezig om vragen over de ontwikkelingen in het Stationsgebied te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats tussen 17.00 – 20.00 uur. Het is een inloopbijeenkomst, wat betekent dat iedereen na aanmelding vooraf op elk gewenst tijdstip tussen 17.00 en 20.00 uur kan binnenlopen. Er zijn geen plenaire presentaties.

Op de hoogte blijven van de bouw of overige vragen?

Wil je automatisch op de hoogte blijven over de bouwwerkzaamheden en de planning van de bouw? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de bouw door een mail te sturen naar contact@bouwaandegeus.nl. Ook als je vragen hebt over de bouw kun je een mail sturen naar contact@bouwaandegeus.nl.

Een bezoek brengen aan de aparte bouw website is een aanrader: BouwAanDeGeus.nl

, , , , , , , ,